23 september 2022

download flyer

Dé ontmoetingsdag voor iedereen die werk in het bos, natuur en landschap. Met uiteenlopende presentaties, workshops en excursies gericht op de beheerpraktijk. 

Informatie

Doelgroep Iedereen die werkt in het bos

Programma

Het volledige programma volgt de komende weken en is te vinden op www.beheerdersdag.nl.  Zeker is dat deelnemers weer een mooie mix van sprekers en onderwerpen kunnen verwachten op het gebied van bos, natuur en landschap en gericht op de beheerpraktijk. Zoals bosbodemonderzoek, verbetering natuurbodems met circulaire toepassingen, ecosysteemaanpak invasieve soorten, gedragscodes bos- en natuurbeheer, buitenexcursies en nog veel meer. Daarnaast is er genoeg tijd voor een lekkere lunch en een wandeling over de informatiemarkt.

Datum vrijdag 23 september 2022
Locatie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaard (Beesd)
Aanmelden

 Via: www.beheerdersdag.nl

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Stichting Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.

Tags

label